Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Kaşarlı Salamlı Kolay Açma Tarifi

Kaşarlı Salamlı Kolay Açma

Kaşarlı Salamlı Kolay Açma Tarifi

Kaşarlı Salamlı Kolay Açma tarifi: Kaşarlı Salamlı Kolay Açma için gerekli malzemeler nelerdir? Kaşarlı Salamlı Kolay Açma nasıl yapılır?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Kaşarlı Salamlı Kolay Açma yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

Açmanın Hazırlanışı:

  • 2 adet hazır ekmek hamuru
  • 12 dilim Macar salam
  • 100 gram kaşar peyniri (ince dilimlenmiş)
  • 3 dal taze soğan

Sosun Hazırlanışı:

  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 adet domates
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 çay kaşığı tuz

Kaşarlı Salamlı Kolay Açma tarifi nasıl yapılır?

  • Domateslerin kabuklarını soyun ve rendeleyin.
  • Zeytinyağını minik bir sos tavasında ısıtın.
  • Isınan zeytinyağında domatesleri hafif çevirin. Biber salçası, tuz ve kimyonu ilave edip kaynayınca ocaktan alın.

Kaşarlı Salamlı Kolay Açma tarifinin püf noktası nedir?

Eğer hamurunuz fazla mayalanmamışsa sıcak bir yerde 10 dakika mayalandırıp öyle kullanın. Hamuru açmak için fazla un kullanarak hamurun yapısını bozmayın.

Kaşarlı Salamlı Kolay Açma tarifi için servis önerisi

Demli bir çay ve kahvaltılıklarla servise hazır. :)


Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri - 2025