Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Karpuzlu Limonata Tarifi

Karpuzlu Limonata

Karpuzlu Limonata Tarifi

Karpuzlu Limonata tarifi: Karpuzlu Limonata için gerekli malzemeler nelerdir? Karpuzlu Limonata nasıl yapılır?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Karpuzlu Limonata yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

  • 2 dilim karpuz (büyük boy)
  • 2 adet limon
  • 4-5 yemek kaşığı şeker
  • 1 su bardağı soğuk su
  • 1 tutam biberiye (isteğe bağlı)
  • 1 tutam nane (isteğe bağlı)
  • 1 avuç buz (isteğe bağlı)

Karpuzlu Limonata tarifi nasıl yapılır?

  • Karpuzları dilimleyin.
  • Karpuzları bir süzgeçe koyun altına geniş bir kase yerleştirin. Elinizle karpuzun suyunu sıkın.
  • Sıktığınız karpuz suyunun içine limon kabuğu rendesi ve suyunu ilave edin.
  • Şekeri de ekleyip,ş eker eriyene kadar çırpın.
  • Sürahiye alın. Sürahinizin kalan kısmına soğuk su ekleyin. Afiyet olsun.

Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri - 2025