Ana sayfa » Sizden Gelenler » Karnabahar Kızartması Tarifi
Karnabahar Kızartması tarifi: Karnabahar Kızartması için gerekli malzemeler nelerdir? Karnabahar Kızartması nasıl yapılır?
⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre
⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre
🍽️ Tarif Kaç Kişilik
Uzun zamandır karnabahar kızartmasını ön haşlama yapmadan yapıyorum. Hem haşlama kokusunu sevmiyorum kızartınca bile o koku geliyor gibi geliyor bana hem de daha pratik oluyor. Nasıl pişiyor diye düşünebilirsiniz gayet güzel pişiyor. Orta ateşte altın sarısı rengi aldı mı tamamdır. Hatta ben hafif diri bırakıyorum öyle daha çok seviyorum.
Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?
TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin