Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Kanlıca Mantarı Kızartma Tarifi

Kanlıca Mantarı Kızartma

Kanlıca Mantarı Kızartma Tarifi

Kanlıca Mantarı Kızartma tarifi: Kanlıca Mantarı Kızartma için gerekli malzemeler nelerdir? Kanlıca Mantarı Kızartma nasıl yapılır?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Kanlıca Mantarı Kızartma yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

  • 500 gram mantar
  • 1 su bardağı ayçiçek yağı
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 çay kaşığı tuz

Kanlıca Mantarı Kızartma tarifi nasıl yapılır?

  • Mantarları fırçalayın. Küçüklerini seçerseniz çok daha iyi olur.
  • Una, tuz ekleyerek karıştırın. Mantarları una bulayın.
  • Bol ve kızgın yağda rengi dönene kadar kızartın.
  • Afiyet olsun.

Kanlıca Mantarı Kızartma tarifinin püf noktası nedir?

Mantarları kesinlikle yıkamayın. Yıkanan mantarlar lezzetini kaybeder. Bu şekilde deneyin pişman olmazsınız. Tüm mantarlar için geçerlidir.

Kanlıca Mantarı Kızartma tarifi için servis önerisi

Üzerine yoğurt dökerek servis edebilirsiniz.


Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri - 2025