Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Kale Çorbası Tarifi

Kale Çorbası

Kale Çorbası Tarifi

Kale Çorbası tarifi: Kale Çorbası için gerekli malzemeler nelerdir? Kale Çorbası nasıl yapılır?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Kale Çorbası yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

  • 2 demet kale
  • 1 demet pazı
  • 2 su bardağı sıcak su
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 adet limon (kabukları soyulmuş)
  • 1 adet avokado
  • 1 çorba kaşığı zerdeçal
  • 1 tutam Himalaya tuzu

Kale Çorbası tarifi nasıl yapılır?

  • Kale ve pazıları yıkayın.
  • Avokadonun kabuğunu ve çekirdeğini bir kaşık yardımıyla çıkarın.
  • Tüm malzemeleri blenderın içine alın.
  • Üzerine zerdeçal ve tuzu ilave edin. Blenderdan geçirin. Çorbanız hazır, afiyet olsun.

Kale Çorbası tarifi için servis önerisi

Dilerseniz üzerine hafif krema ilave edebilir, o şekilde servis edebilirsiniz.


Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri - 2025