Ana sayfa » Pratik Tatlı » Kajulu Hurma Bar Tarifi
Kajulu Hurma Bar tarifi: Kajulu Hurma Bar için gerekli malzemeler nelerdir? Kajulu Hurma Bar nasıl yapılır?
⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre
⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre
🍽️ Tarif Kaç Kişilik
Kullanacağınız hurmaların kabukları çok sert ise sıcak suda birkaç dakika bekleterek kabuklarını soyabilirsiniz. Streç filmle şekil verdiğiniz karışımı buzlukta bekletmeniz, barların şeklini korumasını ve muntazam bir şekilde dilimlenmesini sağlayacaktır.
Barları kare kare keserek lokmalık atıştırmalıklar elde edebilir, toz haline getirilmiş kuruyemişlere ya da hindistan cevizine bulayarak da servis edebilirsiniz.
Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?
TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin