Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Kabak, Havuç ve Kaşarlı Omlet Tarifi

Kabak, Havuç ve Kaşarlı Omlet

Kabak, Havuç ve Kaşarlı Omlet Tarifi

Kabak, Havuç ve Kaşarlı Omlet tarifi: Kabak, Havuç ve Kaşarlı Omlet için gerekli malzemeler nelerdir? Kabak, Havuç ve Kaşarlı Omlet nasıl yapılır?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Kabak, Havuç ve Kaşarlı Omlet yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

  • 2 adet yumurta
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı süt
  • Yarım adet kabak
  • Yarım adet havuç
  • 1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ

Kabak, Havuç ve Kaşarlı Omlet tarifi nasıl yapılır?

  • İlk önce kabak ve havucu yıkayıp soyduktan sonra ortadan ikiye bölerek rendeleyin.
  • Sıvı yağını tavaya ekleyip rendelediğiniz havuç ve kabakları pişirin.
  • Kabaklar pişerken boş bir kaba yumurta tuz ve sütü ekleyip iyice çırpın.
  • Daha sonra bu karışıma pişirdiğiniz kabak, havuç ve rendelediğiniz kaşarı ekleyin.
  • Tüm karışımı güzelce karıştırın.
  • Geniş bir tavaya tereyağı ekleyin.Tereyağ eriyince karışımı dökün.
  • Omletin ön tarafı piştiğinde bir tabak yardımı ile çevirerek arka tarafını da pişirin.
  • Piştikten sonra isteğe bağlı olarak üzerine kaşar ve dereotu ekleyerek servise hazır edin. Afiyet olsun.

Kabak, Havuç ve Kaşarlı Omlet tarifinin püf noktası nedir?

Yumurtayı çok fazla çırpmalısınız.


Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri - 2025