Jambonlu Ekmek Dilimleri Tarifi
Jambonlu Ekmek Dilimleri tarifi: Jambonlu Ekmek Dilimleri için gerekli malzemeler nelerdir? Jambonlu Ekmek Dilimleri nasıl yapılır?
⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre
15 dakika
⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre
5 dakika
🍽️ Tarif Kaç Kişilik
10 dilim
Jambonlu Ekmek Dilimleri yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?
- 10 dilim ekmek
- 1 adet sarımsak
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 10 dilim jambon
- 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
- 2 yemek kaşığı incecik kıyılmış maydanoz
- 1/2 çay kaşığı karabiber
Jambonlu Ekmek Dilimleri tarifi nasıl yapılır?
- Tost makinesinde ekmek dilimlerinin sadece bir tarafını kızartın.
- Sonrasında kenara alın. Ters çevirip kızarmış taraflarına ortadan ikiye kesilmiş sarımsak ve zeytinyağını sürün.
- Ekmek dilimleri üzerine sırasıyla; jambon dilimlerini yerleştirin.
- Üzerlerine rendelenmiş kaşar peyniri, incecik kıyılmış maydanozu ve karabiberi serpiştirin.
- Yeniden tost makinesine dizdiğiniz ekmekleri, kaşar peyniri eridiğinde afiyetle yiyin.
Jambonlu Ekmek Dilimleri tarifinin püf noktası nedir?
Sıcak sıcak yenmelidir.