Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Jambonlu Ekmek Dilimleri Tarifi

Jambonlu Ekmek Dilimleri

Jambonlu Ekmek Dilimleri Tarifi

Jambonlu Ekmek Dilimleri tarifi: Jambonlu Ekmek Dilimleri için gerekli malzemeler nelerdir? Jambonlu Ekmek Dilimleri nasıl yapılır?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Jambonlu Ekmek Dilimleri yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

  • 10 dilim ekmek
  • 1 adet sarımsak
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 10 dilim jambon
  • 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
  • 2 yemek kaşığı incecik kıyılmış maydanoz
  • 1/2 çay kaşığı karabiber

Jambonlu Ekmek Dilimleri tarifi nasıl yapılır?

  • Tost makinesinde ekmek dilimlerinin sadece bir tarafını kızartın.
  • Sonrasında kenara alın. Ters çevirip kızarmış taraflarına ortadan ikiye kesilmiş sarımsak ve zeytinyağını sürün.
  • Ekmek dilimleri üzerine sırasıyla; jambon dilimlerini yerleştirin.
  • Üzerlerine rendelenmiş kaşar peyniri, incecik kıyılmış maydanozu ve karabiberi serpiştirin.
  • Yeniden tost makinesine dizdiğiniz ekmekleri, kaşar peyniri eridiğinde afiyetle yiyin.

Jambonlu Ekmek Dilimleri tarifinin püf noktası nedir?

Sıcak sıcak yenmelidir.


Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri - 2025