Ana sayfa » İçecek » İsviçre Usulü Sıcak Çikolata Tarifi
İsviçre Usulü Sıcak Çikolata tarifi: İsviçre Usulü Sıcak Çikolata için gerekli malzemeler nelerdir? İsviçre Usulü Sıcak Çikolata nasıl yapılır?
⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre
⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre
🍽️ Tarif Kaç Kişilik
Eğer vaktiniz varsa sıcak çikolata piştikten sonra 1 saat kadar demlenmeye bırakmanızı öneririm. Böylelikle içindeki baharatlarla, çikolata kaynamış olacak ve sıcak çikolatamızın lezzeti yoğunlaşacaktır. Demlenmesini bekledikten sonra servis etmeden önce ısıtabilirsiniz.
Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?
TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin