Ana sayfa » Tatlı » İncirli & Cevizli Taş Kadayıf Tarifi
İncirli & Cevizli Taş Kadayıf tarifi: İncirli & Cevizli Taş Kadayıf için gerekli malzemeler nelerdir? İncirli & Cevizli Taş Kadayıf nasıl yapılır?
⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre
⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre
🍽️ Tarif Kaç Kişilik
Hamurları pişirirken sadece tek bir tarafını pişirin. Üzerleri kuruduğunda ve kabarcıklar oluştuğunda hamurunuz olmuş demektir. Şerbetin ılık, tatlının sıcak olmasına özen gösterin.
Sıcak sıcak servis edin. Kaymakla ve toz Antep fıstığı ile lezzetine lezzet katmayı ihmal etmeyin.
Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?
TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin