Ana sayfa » Et » İç Pilavlı Bütün Hindi Tarifi
İç Pilavlı Bütün Hindi tarifi: İç Pilavlı Bütün Hindi için gerekli malzemeler nelerdir? İç Pilavlı Bütün Hindi nasıl yapılır?
⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre
⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre
🍽️ Tarif Kaç Kişilik
Daha kısa sürede pişen, yumuşacık, tam kıvamında bir hindi için paketin içerisinden çıkan fırın pişirme termometresi ve pişirme poşetini mutlaka kullanın. Fırın termometresini hindinizin doğru bölgesine (tüm hindi kullanıyorsanız göğüs bölümünü ikiye ayıran çizginin ortasına) yerleştirin. Fırında usul usul pişen hindiniz tam kıvamına geldiğinde, termometrenin ortasındaki turuncu buton yerinden çıkacaktır. Bu butonun fırladığını gördüğünüz anda hindiniz enfes bir şekilde pişmiş demektir. Hazırladığınız hindiyi pişirme poşetinin içine koyduğunuzda fırının derecesini maximum 200 dereceye kadar çıkarabilirsiniz. Bu da hindinizin daha kısa sürede pişmesini sağlar. Pişirme poşetinin üzerine bir kürdan veya toplu iğne yardımıyla delikler açmayı unutmayın. Ucunu da yine paketin içinden çıkacak telle bağlamaya mutlaka özen gösterin. Fırın poşeti, hindinizin pişme süresini azalttığı gibi, hindiniz kendi buharında ve suyunda pişeceği için daha lezzetli olur.
Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?
TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin