Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Hindistan Cevizli Raw Cheesecake Tarifi

Hindistan Cevizli Raw Cheesecake

Hindistan Cevizli Raw Cheesecake Tarifi

Hindistan Cevizli Raw Cheesecake tarifi: Hindistan Cevizli Raw Cheesecake için gerekli malzemeler nelerdir? Hindistan Cevizli Raw Cheesecake nasıl yapılır?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Hindistan Cevizli Raw Cheesecake yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

  • 2 su bardağı yulaf ezmesi
  • 20 adet çiğ badem
  • 2 yemek kaşığı fıstık ezmesi (şeker ilavesiz)
  • 3 yemek kaşığı tahin
  • 400 gram labne peyniri
  • 1 yemek kaşığı hindistan cevizi
  • 2 yemek kaşığı hindistan cevizi kreması
  • 1 çay kaşığı hindistan cevizi şekeri
  • 4 yemek kaşığı hindistan cevizi sütü
  • 1 tutam rendelenmiş bitter çikolata
  • 1 avuç dondurulmuş böğürtlen

Hindistan Cevizli Raw Cheesecake tarifi nasıl yapılır?

  • Alt taban için önce yulaf ve bademleri rondodan geçiriyoruz.
  • Rondoya fıstık ezmesi ve tahini ekleyip bir dakika daha geçiyoruz.
  • Hazırlanan alt tabanı yuvarlak bir kalıba döküp yayıyoruz ve dolapta 30 dakika bekletiyoruz.
  • Kreması için labne peyniri, hindistan cevizi, hindistan cevizi şekeri, hindistan cevizi kremasını ve hindistan cevizi sütün bir kapta pürüzsüz olana kadar karıştıralım.
  • 30 dakikanın sonunda dolaptan aldığımız alt tabanın üzerine hazırladığımız kremayı dökelim ve bu şekilde 20 dakika derin dondurucuda bekletelim
  • 20 dakikanın sonunda dondurucudan aldığımız cheesecakemizin üzerini rende çikolata ve dondurulmuş böğürtlen ile süsleyelim. Ardından da servis edelim. Afiyetler olsun!

Hindistan Cevizli Raw Cheesecake tarifinin püf noktası nedir?

Alt tabana tahini kıvam alana kadar ekleyelim.

Hindistan Cevizli Raw Cheesecake tarifi için servis önerisi

Soğuk servis ediniz.


Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri - 2025