Ana sayfa » Sizden Gelenler » Hindistan Cevizli Çikolata Kaplı Dondurma Tarifi
Hindistan Cevizli Çikolata Kaplı Dondurma tarifi: Hindistan Cevizli Çikolata Kaplı Dondurma için gerekli malzemeler nelerdir? Hindistan Cevizli Çikolata Kaplı Dondurma nasıl yapılır?
⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre
⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre
🍽️ Tarif Kaç Kişilik
Hindistan cevizinin parçalarının küçülebilmesi için çok karıştırmanız önemli. Kakule - vanilin hem çok yakışıyor hem de sindirimi kolaylaştırdığı için kullanmanızı kesinlikle öneriyorum. Eğer kuru Hindistan cevizi kullanacaksanız 1 gece önce Hindistan cevizini suda bekletip (min 8 saat) suyu süzüp ardından tarifin adımlarını uygulayın. Hatta elinizde varsa 1-2 yemek kaşığı yağından da ekleyebilirsiniz. Taze kullanmanızı da tavsiye ederim 10 liraya epey bir miktarda Hindistan cevizi oluyor elinizde ve beklemenize gerek olmuyor. Kalanı ile süt de yaparsınız farklı tatlılar da. Zaten bir iki sert çekiç darbesi ile kabuğu kırılıyor.
Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?
TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin