Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Hardallı Tereyağı Tarifi

Hardallı Tereyağı

Hardallı Tereyağı Tarifi

Hardallı Tereyağı tarifi: Hardallı Tereyağı için gerekli malzemeler nelerdir? Hardallı Tereyağı nasıl yapılır?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Hardallı Tereyağı yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

  • 250 gram tereyağı
  • 2 yemek kaşığı dijon hardalı
  • 1 çay kaşığı köri (arzuya göre)

Hardallı Tereyağı tarifi nasıl yapılır?

  • Köri ve dijon hardalını karıştırarak, oda sıcaklığında eriyen tereyağı ile harmanlayın.
  • Alüminyum folyoyu parlak kısmı dışa gelecek şekilde açın.
  • Hazırladığınız tereyağı karışımını orta kısmına yerleştirin. Rulo şeklinde sararak, derin dondurucuda muhafaza edin.
  • Dilimler halinde keserek ızgara etlerle servis edin. Sıcak salata soslarında ve kanepelerde kullanın.

Hardallı Tereyağı tarifi için servis önerisi

Hazırladığınız tereyağını temiz buz küplerinde dondurup, porsiyonluk olarak saklayabilirsiniz.


Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri - 2025