Hardallı Tereyağı Tarifi
Hardallı Tereyağı tarifi: Hardallı Tereyağı için gerekli malzemeler nelerdir? Hardallı Tereyağı nasıl yapılır?
⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre
0 dakika
⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre
10 dakika
🍽️ Tarif Kaç Kişilik
250 gram tereyağı
Hardallı Tereyağı yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?
- 250 gram tereyağı
- 2 yemek kaşığı dijon hardalı
- 1 çay kaşığı köri (arzuya göre)
Hardallı Tereyağı tarifi nasıl yapılır?
- Köri ve dijon hardalını karıştırarak, oda sıcaklığında eriyen tereyağı ile harmanlayın.
- Alüminyum folyoyu parlak kısmı dışa gelecek şekilde açın.
- Hazırladığınız tereyağı karışımını orta kısmına yerleştirin. Rulo şeklinde sararak, derin dondurucuda muhafaza edin.
- Dilimler halinde keserek ızgara etlerle servis edin. Sıcak salata soslarında ve kanepelerde kullanın.
Hardallı Tereyağı tarifi için servis önerisi
Hazırladığınız tereyağını temiz buz küplerinde dondurup, porsiyonluk olarak saklayabilirsiniz.