Ana sayfa » Et » Güveçte Dana Kavurma Tarifi
Güveçte Dana Kavurma tarifi: Güveçte Dana Kavurma için gerekli malzemeler nelerdir? Güveçte Dana Kavurma nasıl yapılır?
⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre
⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre
🍽️ Tarif Kaç Kişilik
Etlerinizin haşlama suyuna tuz koymak etlerinizin sertleşmesini sağlayacaktır. O yüzden kavurma aşamasında tuz ilave etmelisiniz.
Fırına atmadan önce cherry domates ilave edebilir ve onları da fırınlayabilirsiniz. Yemeğinizi servis etmeden önce maydanoz serperek yemeği renklendirebilirsiniz.
Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?
TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin