Glutensiz San Sebastian Cheesecake Tarifi
Glutensiz San Sebastian Cheesecake tarifi: Glutensiz San Sebastian Cheesecake için gerekli malzemeler nelerdir? Glutensiz San Sebastian Cheesecake nasıl yapılır?
⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre
25 dakika
⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre
20 dakika
🍽️ Tarif Kaç Kişilik
12 dilim
Glutensiz San Sebastian Cheesecake yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?
- 600 gram beyaz peynir
- 2 su bardağı pudra şekeri
- 5 adet yumurta
- 300 mililitre krema
- 110 gram tereyağı
- 1 yemek kaşığı kakaolu fındık kreması (Üzeri için, isteğe bağlı)
Glutensiz San Sebastian Cheesecake tarifi nasıl yapılır?
- Tereyağını tavada eritin, kaynayana başlayınca altını kapatın ve soğumaya bırakın.
- Başka bir kapta beyaz peynir ve pudra şekerini mikser ile çırpın. Karışım, pürüzsüz olunca teker teker yumurtaları ekleyin.
- Soğuyan tereyağının içine kremayı ekleyip, tel çırpıcı ile çırpın. Krema ve tereyağı karışımını da peynirli karışıma ilave edin.
- İyice karıştıktan sonra yağlı kağıt yerleştirdiğimiz 24 cmlik yuvarlak kelepçeli kalıba dökün.
- Önceden ısıttığımız 210 derece fırında 25 dakika pişirin. Servis edeceğiniz zaman üzerine isterseniz kakaolu fındık kreması ilave edebilirsiniz.
Glutensiz San Sebastian Cheesecake tarifinin püf noktası nedir?
*Fırından çıkardıktan sonra dinlendirip, buzdolabında 1 gün bekletin. *Fırın süresi, fırından fırına farklılık gösterebilir. *Üzeri yanık olacak ama kalıbı salladığınızda bıngıl bıngıl oynaması gerekecek. *Pişmemiş diye tekrar fırına atmayın!