Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Glutensiz Hindistan Cevizi Topları Tarifi

Glutensiz Hindistan Cevizi Topları

Glutensiz Hindistan Cevizi Topları Tarifi

Glutensiz Hindistan Cevizi Topları tarifi: Glutensiz Hindistan Cevizi Topları için gerekli malzemeler nelerdir? Glutensiz Hindistan Cevizi Topları nasıl yapılır?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Glutensiz Hindistan Cevizi Topları yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

  • 3 tatlı kaşığı labne peyniri
  • 2 yemek kaşığı hindistan cevizi unu (glutensiz)
  • 1 yemek kaşığı glutensiz yulaf ezmesi
  • 1/2 çay bardağı kuru üzüm
  • 3 adet ceviz

Glutensiz Hindistan Cevizi Topları tarifi nasıl yapılır?

  • Labne peynirini ekleyelim ve üzerine Hindistan cevizi ununu ilave edip karıştıralım.
  • Ardından kuru üzümü ve cevizi ekleyip karıştırmaya devam edelim.
  • Ben kuru üzümler biraz yumuşasın diye öncesinde üzümleri suda beklettim.
  • Meyve olarak kırmızı meyveler, muz ve daha bir sürü meyve kullanılabilir, ben kuru üzüm kullanmak istedim.
  • Ardından yulaf ezmesini ekleyip karıştıralım. Dağılan bir karışım olduğu için elimizle toparlayıp minik topçuklar yapalım.
  • Yağlı kağıt serili fırın tepsisine diziyoruz. Fırında 5 dakika pişirdikten sonra servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri - 2025