Glutensiz Hindistan Cevizi Topları Tarifi
Glutensiz Hindistan Cevizi Topları tarifi: Glutensiz Hindistan Cevizi Topları için gerekli malzemeler nelerdir? Glutensiz Hindistan Cevizi Topları nasıl yapılır?
⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre
5 dakika
⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre
5 dakika
🍽️ Tarif Kaç Kişilik
2 kişilik
Glutensiz Hindistan Cevizi Topları yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?
- 3 tatlı kaşığı labne peyniri
- 2 yemek kaşığı hindistan cevizi unu (glutensiz)
- 1 yemek kaşığı glutensiz yulaf ezmesi
- 1/2 çay bardağı kuru üzüm
- 3 adet ceviz
Glutensiz Hindistan Cevizi Topları tarifi nasıl yapılır?
- Labne peynirini ekleyelim ve üzerine Hindistan cevizi ununu ilave edip karıştıralım.
- Ardından kuru üzümü ve cevizi ekleyip karıştırmaya devam edelim.
- Ben kuru üzümler biraz yumuşasın diye öncesinde üzümleri suda beklettim.
- Meyve olarak kırmızı meyveler, muz ve daha bir sürü meyve kullanılabilir, ben kuru üzüm kullanmak istedim.
- Ardından yulaf ezmesini ekleyip karıştıralım. Dağılan bir karışım olduğu için elimizle toparlayıp minik topçuklar yapalım.
- Yağlı kağıt serili fırın tepsisine diziyoruz. Fırında 5 dakika pişirdikten sonra servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.