Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Füme Etli Galeta Parmaklar Tarifi

Füme Etli Galeta Parmaklar

Füme Etli Galeta Parmaklar Tarifi

Füme Etli Galeta Parmaklar tarifi: Füme Etli Galeta Parmaklar için gerekli malzemeler nelerdir? Füme Etli Galeta Parmaklar nasıl yapılır?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Füme Etli Galeta Parmaklar yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

  • 6 adet galeta
  • 1 çay bardağı süzme yoğurt
  • 1/2 çay kaşığı tuz
  • 1/2 çay kaşığı sarımsak tozu
  • 1 çay kaşığı paprika
  • 1 tatlı kaşığı acı sos
  • 6 dilim kuru et
  • 1 çay kaşığı kekik

Füme Etli Galeta Parmaklar tarifi nasıl yapılır?

  • Süzme yoğurt, tuz, sarımsak tozu, paprika ve acı sosu bir kasede karıştırın.
  • Galetaların yarısını bu karışım batırıp kuru et ile kaplayın. Kuru kekik serpiştirip servis edin.

Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri - 2025