Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Frambuazlı Pişmeyen Cheesecake Tarifi

Frambuazlı Pişmeyen Cheesecake

Frambuazlı Pişmeyen Cheesecake Tarifi

Frambuazlı Pişmeyen Cheesecake tarifi: Frambuazlı Pişmeyen Cheesecake için gerekli malzemeler nelerdir? Frambuazlı Pişmeyen Cheesecake nasıl yapılır?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Frambuazlı Pişmeyen Cheesecake yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

Tabanı için:

  • 3 yemek kaşığı yulaf ezmesi
  • 6 adet hurma
  • 1 yemek kaşığı hindistan cevizi yağı

Kaju kreması için:

  • 1 su bardağı çiğ kaju (bir gece önceden suda bekletilmiş)
  • 1 yemek kaşığı krema
  • 1 yemek kaşığı hindistan cevizi yağı
  • 1/2 su bardağı süt

Frambuaz sos için:

  • 1 su bardağı dondurulmuş frambuaz
  • 2 yemek kaşığı agave şurubu ya da bal

Frambuazlı Pişmeyen Cheesecake tarifi nasıl yapılır?

  • Kaju kreması için tüm malzemeleri pürüzsüz olana kadar robotta çekelim. Buzdolabında yarım saat bekletelim.
  • Tabanı için hurmaları sıcak suda bekletip robottan geçirelim. Yulaf ve yağı ilave edip ezerek karıştıralım.
  • Kalıba ya da muffin kağıtlarına taban harcını paylaştırıp üzerini kaşığın arkasıyla düzleştirelim. Bu şekilde yarım saat buzdolabında bekletelim.
  • Sosu için frambuazları eritip el blenderından pürüzsüz olana kadar geçirelim. Ilıyınca agave/bal ekleyip karıştıralım.
  • Tabanların üzerine kaşık yardımıyla kaju kremasını paylaştıralım. En son soğuyan frambuaz sosu ekleyelim.

Frambuazlı Pişmeyen Cheesecake tarifinin püf noktası nedir?

Büyük bir kalıba yapmak yerine ben böyle tek lokmalık yapmayı tercih ediyorum. Tabii zevk sizin :)


Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri - 2025