Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Frambuaz Dolgulu Bisküvi Tarifi

Frambuaz Dolgulu Bisküvi

Frambuaz Dolgulu Bisküvi Tarifi

Frambuaz Dolgulu Bisküvi tarifi: Frambuaz Dolgulu Bisküvi için gerekli malzemeler nelerdir? Frambuaz Dolgulu Bisküvi nasıl yapılır?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Frambuaz Dolgulu Bisküvi yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

Keki için:

  • 1 adet yumurta
  • 1/2 su bardağı süt
  • 3 yemek kaşığı yulaf unu
  • 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1/2 paket vanilin

Üzeri için:

  • 1 su bardağı frambuaz (dondurulmuş)
  • 1 paket bitter çikolata

Frambuaz Dolgulu Bisküvi tarifi nasıl yapılır?

  • Önce keki için gerekli tüm malzemeleri çırpma teliyle topak kalmayana kadar çırpın.
  • Daha sonra pankek gibi arkalı önlü pişirin.
  • Frambuazlı sos için donmuş frambuazları küçük bir tencereye alıp suyunu çekene kadar pişirin.
  • Çatalla ezerek püre haline getirin.
  • Pankeklerin üzerine bir kaşık yardımıyla yayın ve son olarak benmari usulü eritilmiş bitter çikolatadan dökün.
  • Buzdolabında biraz soğuttuktan sonra yemeye hazır! Afiyet olsun.

Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri - 2025