Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Fırınlanmış Baharatlı Kaju Tarifi

Fırınlanmış Baharatlı Kaju

Fırınlanmış Baharatlı Kaju Tarifi

Fırınlanmış Baharatlı Kaju tarifi: Fırınlanmış Baharatlı Kaju için gerekli malzemeler nelerdir? Fırınlanmış Baharatlı Kaju nasıl yapılır?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Fırınlanmış Baharatlı Kaju yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

  • 400 gram çiğ kaju
  • 1 yemek kaşığı ayçiçek yağı
  • 1 yemek kaşığı nane
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
  • 1/2 çay kaşığı tuz

Fırınlanmış Baharatlı Kaju tarifi nasıl yapılır?

  • Ayçiçek yağı, nane, kırmızı toz biber ve tuzu küçük bir kapta karıştırın.
  • Çiğ kaju fıstıkları ile baharat karışımını harmanlayın.
  • Yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisinde önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15 dakika kadar pişirin.
  • Kuru baharatlar ile lezzetlenen fıstıkları, kapalı bir kapta muhafaza ederek arzu ettiğiniz zaman tüketin. Atıştırmalık olarak sevdiklerinizle paylaşmayı unutmayın.

Fırınlanmış Baharatlı Kaju tarifinin püf noktası nedir?

Arzu ettiğiniz baharat ve kabak çekirdeği, fıstık, fındık gibi kuru yemişleri ekleyerek içeriği zenginleştirebilirsiniz.


Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri - 2025