Ana sayfa » Atıştırmalık » Fırında Kestane Tarifi
Fırında Kestane tarifi: Fırında Kestane için gerekli malzemeler nelerdir? Fırında Kestane nasıl yapılır?
⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre
⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre
🍽️ Tarif Kaç Kişilik
Kestanelere çizik attıktan sonra az tuz attığımız suda en az 15 dakika bekletirseniz çok daha kolay açılır. Kestanelere fırına atmadan önce 5 dakika kaynar suda bekletirseniz daha lezzetli ve yumuşak kestaneleriniz olur. Arzuya göre yarısını 15 dakika daha suda kaynatıp tüketebilirsiniz. Kaynamış kestane de çok lezzetli oluyor. Mutlaka deneyin.
Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?
TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin