Filetto Di Manzo (Izgara Dana Bonfile) Tarifi
Filetto Di Manzo (Izgara Dana Bonfile) tarifi: Filetto Di Manzo (Izgara Dana Bonfile) için gerekli malzemeler nelerdir? Filetto Di Manzo (Izgara Dana Bonfile) nasıl yapılır?
⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre
20 dakika
⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre
20 dakika
🍽️ Tarif Kaç Kişilik
1 kişilik
Filetto Di Manzo (Izgara Dana Bonfile) yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?
- 180 gram dana bonfile
- 120 gram porçini mantarı
- 25 gram demi glace sos
- 60 gram beyaz kinoa (sebze suyunda pişirilmiş)
- 10 gram kırmızı soğan
- 10 gram haşlanmış kabak
- 10 gram haşlanmış havuç
- 2 gram maydanoz
- 5 ml. sızma zeytinyağı
Filetto Di Manzo (Izgara Dana Bonfile) tarifi nasıl yapılır?
- Önceden dinlendirilmiş bonfileyi ızgarada ve yüksek ateşte pişirin. Porçini mantarlarını yüksek ateşte soteleyip ince kıyılmış maydanozu ilave edin.
- Önceden pişirdiğiniz beyaz kinoa ile haşlanmış havuç, kabak ve sotelenmiş kırmızı soğanı derin bir karıştırma kabında harmanlayın.
- Servis tabağının alt kısmına hazırladığınız kinoa salatasını üst kısmına ise ızgara bonfileyi yerleştirin. Sotelenmiş mantarlar eşliğinde sıcak olarak demi glace sos eşliğinde servis edin.
Filetto Di Manzo (Izgara Dana Bonfile) tarifinin püf noktası nedir?
Bonfileyi mühürleyeceğiniz döküm tavayı önceden ısıtın, çok az miktarda zeytinyağını kızdırıp arzuya göre önceden dinlendirilmiş bonfileyi kısa sürede ve yüksek ateşte mühürleyin.Kinoayı haşlayacağınız su, 1 ölçüye 1,5 ölçü ağırlığında olmalıdır. 60 gram kinoa için 100 ml. sebze suyu kullanabilirsiniz.