Fasulye Turşusu Kızartması Tarifi
Fasulye Turşusu Kızartması tarifi: Fasulye Turşusu Kızartması için gerekli malzemeler nelerdir? Fasulye Turşusu Kızartması nasıl yapılır?
⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre
8 dakika
⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre
2 dakika
🍽️ Tarif Kaç Kişilik
1 kişilik
Fasulye Turşusu Kızartması yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?
- 1 kase fasulye turşusu (tuzu alınmış)
- 1 yemek kaşığı mısır unu
- 2 dilim ekmek
- 1 adet yumurta
- 1 tatlı kaşığı tereyağ (kızartmak için)
Fasulye Turşusu Kızartması tarifi nasıl yapılır?
- Fasulye turşusunu suda bekletip fazla tuzunu alalım, süzelim. Mısır unu ile harmanlayalım.
- Ekmekleri küçük doğrayıp ekleyelim. Az yağlanmış yapışmaz tavaya sıkıca döşeyelim.
- İki dakika pişirip üzerine çırpılmış yumurta ekleyip iki dakika daha pişirelim.
- Tavaya yapışmadığından emin olup, düz bir kapak ya da porselen tabak yardımıyla ters çevirip bu sefer tereyağ ile pişirelim. Tekrar ters çevirip tabağa alalım.
Fasulye Turşusu Kızartması tarifinin püf noktası nedir?
Bu tarifi haşlanmış taze fasulye, yaprak bezelye, kaldirik turşusu, hatta brokoli ile deneyebilirsiniz.