Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Ev Yapımı Galeta Unu Tarifi

Ev Yapımı Galeta Unu

Ev Yapımı Galeta Unu Tarifi

Ev Yapımı Galeta Unu tarifi: Ev Yapımı Galeta Unu için gerekli malzemeler nelerdir? Ev Yapımı Galeta Unu nasıl yapılır?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Ev Yapımı Galeta Unu yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

  • 2 adet bayat ekmek

Ev Yapımı Galeta Unu tarifi nasıl yapılır?

  • Bayat ekmeklerinizi minik küpler halinde doğrayın.
  • Pişirme kağıdı serili fırın tepsisinin üzerine aralarında boşluklar kalacak şekilde yerleştirin.
  • 150 derecelik fırında üzerleri hafif kızarana kadar yavaş yavaş pişirin.
  • Çıkarıp oda sıcaklığında soğumaya bırakın. Ardından mutfak robotundan geçirin.
  • İyice incelttikten sonra elekten geçirin. Kavanozların içinde ya da kilitli buzdolabı poşetinin içinde oda sıcaklığında muhafaza ederek tüketebilirsiniz.

Ev Yapımı Galeta Unu tarifinin püf noktası nedir?

Dilediğinizde kızartma kaplaması olarak kullanabileceğiniz gibi yemeklerin içerisinde de kullanabilirsiniz. Kilitli poşetin içinde ya da kavanozun içerisinde uzun süre dayanacaktır.


Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri - 2025