Ana sayfa » Bakliyat » Düdüklüde Keşkek Yemeği Tarifi
Düdüklüde Keşkek Yemeği tarifi: Düdüklüde Keşkek Yemeği için gerekli malzemeler nelerdir? Düdüklüde Keşkek Yemeği nasıl yapılır?
⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre
⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre
🍽️ Tarif Kaç Kişilik
Daha homojen bir karışım istiyorsanız el blenderı yardımı ile çekebilirsiniz. Baharat ilavesini dilediğiniz gibi yapabilirsiniz. Eğer bir gece önceden aşurelik buğdayları sıcak suda beklettiyseniz şu miktarını azaltabilirsiniz. Aşurelik buğdayın bir gece önceden ıslatılmış olması çok daha iyi olur. Dilerseniz nohutta kullanabilirsiniz. Biz biraz taneli bırakmayı tercih ettik, vurarak karıştırarak pişirip daha pürüzsüz bir kıvam elde edebilirsiniz. Ayrıca aşurelik buğdayınızı (yarmayı) muhakkak güzel seçin.
Dilerseniz toz kırmızı biber ve nane ile sosunuzu çeşitlendirebilirsiniz.
Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?
TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin