Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Dondurucu İçin Kışlık Taze Fasulye Tarifi

Dondurucu İçin Kışlık Taze Fasulye

Dondurucu İçin Kışlık Taze Fasulye Tarifi

Dondurucu İçin Kışlık Taze Fasulye tarifi: Dondurucu İçin Kışlık Taze Fasulye için gerekli malzemeler nelerdir? Dondurucu İçin Kışlık Taze Fasulye nasıl yapılır?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Dondurucu İçin Kışlık Taze Fasulye yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

  • 2 kilogram taze fasulye
  • 8 adet büyük boy domates

Dondurucu İçin Kışlık Taze Fasulye tarifi nasıl yapılır?

  • Taze fasulyeleri güzelce yıkayın. Saplarını temizledikten sonra, dilediğiniz şekilde bölün ya da doğrayın.
  • Domatesleri güzelce yıkayın ve kabuklarını soyduktan sonra, küp küp doğrayın.
  • Doğradığınız domatesleri derince bir tencereye alın ve üstüne doğranmış yıkanmış taze fasulyeleri ekleyin.
  • Ocağın altını açın ve ara ara karıştırarak yaklaşık 20 dakika boyunca pişirin. Taze fasulyelerin renkleri hafifçe solduğu zaman istediğimiz kıvama gelmiş demektir.
  • Taze fasulyeleri genişçe bir tepsiye aktarın ve tamamen soğumaları için bırakın. Tamamen soğuduktan sonra, buzdolabı poşetlerine bölüştürün ve dondurucuya atın.
  • Ne zaman isterseniz çıkarıp, çözdürdükten sonra, bir adet soğan ve isteğinize göre salça ilavesi ile pişirin ve servis edin. Afiyet olsun.

Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri - 2025