Coconut Cake Tarifi
Coconut Cake tarifi: Coconut Cake için gerekli malzemeler nelerdir? Coconut Cake nasıl yapılır?
⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre
15 dakika
⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre
20 dakika
🍽️ Tarif Kaç Kişilik
10 kişilik
Coconut Cake yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?
Hindistan Cevizi Kreması İçin:
- 1 litre süt
- 5 yemek kaşığı irmik
- 1 su bardağı toz şeker
- 2 su bardağı hindistan cevizi
- 2 paket krem şanti
Tabanı İçin:
- 2 paket yulaflı bisküvi
- 1/2 su bardağı fındık
- 80 gram tereyağı
Üzeri İçin:
- 1/2 su bardağı hindistan cevizi
Coconut Cake tarifi nasıl yapılır?
- Öncelikle bir tencereye süt, şeker ve irmiği alıp pişirelim, sonra soğumaya bırakalım.
- Tüm bisküviyi çektikten sonra 22 yada 24 cm yağlı kağıt serdiğimiz kelepçeli kalıba alıp düzeltelim. Bir bardak tabanı ile bastıralım ve dolaba kaldıralım.
- Pişirip soğuttuğumuz kremaya Hindistan cevizi ve toz krem şantiyi ilave edip köpürünceye kadar çırpalım. (yaklaşık 8 dakika kadar)
- Daha sonra kremayı bisküvili tabanın üzerine döküp buzdolabına koyalım. (Akşamdan yapıp bir gece bekletirseniz daha güzel olur)
- Servis ederken üzerine Hindistan cevizi dökerek süsleyelim. Afiyet olsun.
Coconut Cake tarifinin püf noktası nedir?
Yaklaşık 10 dakika çırpın. Kabarıp köpük köpük olduğunda lezzeti ve kıvamı çok güzel oluyor.