Ana sayfa » Tatlı » Çikolata Kaplı Karamelli Bar Tarifi
Çikolata Kaplı Karamelli Bar tarifi: Çikolata Kaplı Karamelli Bar için gerekli malzemeler nelerdir? Çikolata Kaplı Karamelli Bar nasıl yapılır?
⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre
⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre
🍽️ Tarif Kaç Kişilik
Tabanı fırından çıktığında gözünüze yumuşak gelebilir. Korkmayın soğudukça hamur kendini toplayacak ve soğuyacaktır. Benmari için orta boy tencereye 1 parmak su konur, altı kısık ateş açılır. Üzerinde tencereye tam oturan ama asla suya değmeyecek bir tencere daha oturtulur. En üstteki tencerenin içine çikolata konur ve eritilir. İki tencere arasında kalan su buharı çikolatayı yakmadan eritmiş olur. Hindistan cevizi yağını sıvı formda kullanmak için kaynar su dolu bir kabın içine şişesini koyun ve eridiğini görüceksiniz. Kapağının bu esnada sıkı kapalı olduğundan emin olun.
Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?
TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin