Bol Meyveli Hoşaf Tarifi
Bol Meyveli Hoşaf tarifi: Bol Meyveli Hoşaf için gerekli malzemeler nelerdir? Bol Meyveli Hoşaf nasıl yapılır?
⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre
10 dakika
⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre
5 dakika
🍽️ Tarif Kaç Kişilik
10 kase
Bol Meyveli Hoşaf yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?
- 1 kase kuru kayısı
- 1 kase siyah üzüm
- 1 kase iğde
- 1 kase dut kurusu
- 1 kase kuşburnu
- 1 kase erik kurusu
- 1 adet çubuk tarçın
Bol Meyveli Hoşaf tarifi nasıl yapılır?
- Suyu tencereye alıp kaynadıktan sonra bütün malzemeleri tencereye ekleyip 10- 15 dakika yumuşayıp, şişine kadar kısık ateşte kaynatın.
- Kaynadıktan sonra, ocaktan alıp oda sıcaklığına gelinceye kadar bekletin.
- Buzdolabında soğutup servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.