Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Bol Meyveli Hoşaf Tarifi

Bol Meyveli Hoşaf

Bol Meyveli Hoşaf Tarifi

Bol Meyveli Hoşaf tarifi: Bol Meyveli Hoşaf için gerekli malzemeler nelerdir? Bol Meyveli Hoşaf nasıl yapılır?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Bol Meyveli Hoşaf yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

  • 1 kase kuru kayısı
  • 1 kase siyah üzüm
  • 1 kase iğde
  • 1 kase dut kurusu
  • 1 kase kuşburnu
  • 1 kase erik kurusu
  • 1 adet çubuk tarçın

Bol Meyveli Hoşaf tarifi nasıl yapılır?

  • Suyu tencereye alıp kaynadıktan sonra bütün malzemeleri tencereye ekleyip 10- 15 dakika yumuşayıp, şişine kadar kısık ateşte kaynatın.
  • Kaynadıktan sonra, ocaktan alıp oda sıcaklığına gelinceye kadar bekletin.
  • Buzdolabında soğutup servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri - 2025