Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Ballı, Tarçınlı Tereyağı Tarifi

Ballı, Tarçınlı Tereyağı

Ballı, Tarçınlı Tereyağı Tarifi

Ballı, Tarçınlı Tereyağı tarifi: Ballı, Tarçınlı Tereyağı için gerekli malzemeler nelerdir? Ballı, Tarçınlı Tereyağı nasıl yapılır?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Ballı, Tarçınlı Tereyağı yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

  • 250 gram tereyağı
  • 2 yemek kaşığı bal
  • 1 adet rendelenmiş portakal kabuğu
  • 1 tatlı kaşığı tarçın

Ballı, Tarçınlı Tereyağı tarifi nasıl yapılır?

  • Bal, rendelenmiş portakal kabuğu ve tarçını karıştırarak, oda sıcaklığında eriyen tereyağı ile harmanlayın.
  • Alüminyum folyoyu parlak kısmı dışa gelecek şekilde açın.
  • Hazırladığınız tereyağı karışımını orta kısmına yerleştirin.
  • Rulo şeklinde sararak, derin dondurucuda muhafaza edin.
  • Arzu ettiğiniz miktarda alarak; muhallebi, tatlı sos, cheesecake, kek kısacası tereyağı kullanılan tüm tatlı reçetelerinde kullanın.

Ballı, Tarçınlı Tereyağı tarifinin püf noktası nedir?

Görseli kusursuz aromalı tereyağları elde etmek için; temiz ve sadece bu iş için kullanacağınız buz kalıplarını hazırladığınız tereyağı ile doldurup üzerini streç film ile kapladıktan sonra derin dondurucuda muhafaza edebilirsiniz. Böylelikle hazırladığınız çeşnili küp tereyağlarını porsiyonla doğru orantılı olacak şekilde ölçülendirip, kullanabilirsiniz.


Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri - 2025