Ana sayfa » Kahvaltılık » Ballı Kekikli Hellim Tarifi
Ballı Kekikli Hellim tarifi: Ballı Kekikli Hellim için gerekli malzemeler nelerdir? Ballı Kekikli Hellim nasıl yapılır?
⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre
⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre
🍽️ Tarif Kaç Kişilik
Hellimleri pişirirken çok kurutmayalım, hafif sulu kıvamda olmaları lezzetini artıracaktır. Susamlar kavurulurken ocağın başından ayrılmadan, sık sık karıştırmak gerekir. Çok çabuk yanabilirler. Piştikten sonra da mutlaka tavadan başka bir kaba transfer etmelisiniz, yoksa pişmeye devam ederler.
Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?
TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin