Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Bal Kabaklı Kup Tatlısı Tarifi

Bal Kabaklı Kup Tatlısı

Bal Kabaklı Kup Tatlısı Tarifi

Bal Kabaklı Kup Tatlısı tarifi: Bal Kabaklı Kup Tatlısı için gerekli malzemeler nelerdir? Bal Kabaklı Kup Tatlısı nasıl yapılır?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Bal Kabaklı Kup Tatlısı yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

  • 4 yemek kaşığı bal kabağı püresi
  • 4 yemek kaşığı krema
  • 1 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 1/2 paket pötibör bisküvi (dilediğiniz bisküvi)
  • 1 tatlı kaşığı file antep fıstığı

Bal Kabaklı Kup Tatlısı tarifi nasıl yapılır?

  • Krema ile pudra şekerini biraz çırpın. Akışkan kıvamda olacaktır. Dilerseniz krema yerine krem şanti de tercih edebilirsiniz.
  • Bisküvileri dilerseniz rondodan geçirerek, dilerseniz de parçalayarak toz haline getirin.
  • Servis edeceğiniz kupların tabanına parçalanmış toz bisküvilerden dökün ve biraz bastırın.
  • Üzerilerine kremalı karışımı dökün.
  • Kremaların üzerine bal kabağı püresinden ekleyin ve güzelce sıvayın.
  • En üstüne file Antep fıstığı serpin ve biraz soğuttuktan sonra servis edin. Afiyet olsun.

Bal Kabaklı Kup Tatlısı tarifinin püf noktası nedir?

File Antep fıstığı yerine dilediğiniz yemişleri kullanabilirsiniz. Ayrıca bayatlamaya başlamış bisküvileriniz varsa onları kullanmanızı tavsiye ederiz.

Bal Kabaklı Kup Tatlısı tarifi için servis önerisi

Buzdolabında biraz soğuduktan sonra servis edin.


Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri - 2025