Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Nefis Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Bal Kabağı Çorbası Tarifi

Bal Kabağı Çorbası

Bal Kabağı Çorbası Tarifi

Bal Kabağı Çorbası tarifi: Bal Kabağı Çorbası için gerekli malzemeler nelerdir? Bal Kabağı Çorbası nasıl yapılır?

Tarifi oylar mısınız?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Bal Kabağı Çorbası yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

  • 2 su bardağı bal kabağı püresi (veya 2 dilim bal kabağı)
  • 1 adet soğan
  • 1 adet havuç
  • 1 adet küçük boy patates
  • 1/2 adet kereviz
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1/2 çay kaşığı zerdeçal
  • 1/2 çay kaşığı muskat cevizi rendesi
  • 1/2 çay bardağı süt
  • 1 diş sarımsak
  • 1,5 litre tavuk suyu

Bal Kabağı Çorbası tarifi nasıl yapılır?

  • 2 dilim bal kabağını 200 derece (alt üst ayar) fırında, yumuşayana kadar pişirip püre haline getirin.

Bal Kabağı Çorbası tarifinin püf noktası nedir?

Süt yerine krema da kullanabilirsiniz.


Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Bal Kabağı Çorbası ile ilgili yorum yap




Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Nefis Yemek Tarifleri - 2021