Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Bal Badem Dondurma Tarifi

Bal Badem Dondurma

Bal Badem Dondurma Tarifi

Bal Badem Dondurma tarifi: Bal Badem Dondurma için gerekli malzemeler nelerdir? Bal Badem Dondurma nasıl yapılır?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Bal Badem Dondurma yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

  • 2 adet dondurulmuş muz
  • 1 avuç badem
  • 1 çay kaşığı bal

Bal Badem Dondurma tarifi nasıl yapılır?

  • Bademi rondodan geçirin.
  • Dondurulmuş muzları rondodan geçirin ve dondurma kıvamı almasını sağlayın.
  • Rondodan geçirilmiş badem ve dondurulmuş muzun üzerine balı ekleyin.
  • Tüm malzemeleri bir kez daha rondodan geçirin, diler bu şekilde diler dondurucuda biraz daha beklettikten sonra tüketin.

Bal Badem Dondurma tarifinin püf noktası nedir?

Bademler çok ince öğütülmemeli. Dondurulmuş muz kıvam alana kadar rondodan geçirilmeli.

Bal Badem Dondurma tarifi için servis önerisi

Servis kasesine aldıktan sonra üzerine dilediğiniz sos veya kuru yemişle süsleyebilir ya da sade olarak servis edebilirsiniz.


Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri - 2025