Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Bademli Pazı Kavurma Tarifi

Bademli Pazı Kavurma

Bademli Pazı Kavurma Tarifi

Bademli Pazı Kavurma tarifi: Bademli Pazı Kavurma için gerekli malzemeler nelerdir? Bademli Pazı Kavurma nasıl yapılır?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Bademli Pazı Kavurma yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 demet pazı
  • 1 adet soğan (piyazlık doğranmış)
  • 1/2 çay kaşığı tuz
  • 1 çay bardağı çiğ badem (kabukları soyulmuş)
  • 1/4 çay kaşığı toz kişniş

Bademli Pazı Kavurma tarifi nasıl yapılır?

  • Bir tavada soğanları zeytinyağı ile birlikte soteleyin.
  • Üzerine çiğ bademleri ilave edin ve hafif renk alana dek soteleyin.
  • Doğranmış pazıları da tavaya alıp tuzla tatlandırın ve 3-4 dakika soteleyip ocaktan alın. Afiyet olsun!

Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri - 2025