Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Ay Çekirdekli Milföy Galeta Tarifi

Ay Çekirdekli Milföy Galeta

Ay Çekirdekli Milföy Galeta Tarifi

Ay Çekirdekli Milföy Galeta tarifi: Ay Çekirdekli Milföy Galeta için gerekli malzemeler nelerdir? Ay Çekirdekli Milföy Galeta nasıl yapılır?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Ay Çekirdekli Milföy Galeta yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

  • 5 adet milföy hamuru
  • 1 çay bardağı ay çekirdeği içi

Ay Çekirdekli Milföy Galeta tarifi nasıl yapılır?

  • Çözülmüş milföy hamuru un serpilmiş tezgaha alınır.
  • Üzerine ay çekirdeğinden bir miktar serpilip bir merdane ile ay çekirdekleri hamura yapışması için biraz açılır.
  • Açtığınız milföy hamurları bir rulet, yoksa bir bıçak yardımı ile serçe parmak kalınlığında kesilir.
  • Yağlı kağıt serili fırın tepsisine aralıklı şekilde dizilip önceden ısıtılmış 180 derecelik şekilde 15 dakika pişirilir. Afiyet Olsun!

Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri - 2025