Ay Çekirdekli Milföy Galeta Tarifi
Ay Çekirdekli Milföy Galeta tarifi: Ay Çekirdekli Milföy Galeta için gerekli malzemeler nelerdir? Ay Çekirdekli Milföy Galeta nasıl yapılır?
⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre
15 dakika
⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre
10 dakika
🍽️ Tarif Kaç Kişilik
1 tepsi
Ay Çekirdekli Milföy Galeta yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?
- 5 adet milföy hamuru
- 1 çay bardağı ay çekirdeği içi
Ay Çekirdekli Milföy Galeta tarifi nasıl yapılır?
- Çözülmüş milföy hamuru un serpilmiş tezgaha alınır.
- Üzerine ay çekirdeğinden bir miktar serpilip bir merdane ile ay çekirdekleri hamura yapışması için biraz açılır.
- Açtığınız milföy hamurları bir rulet, yoksa bir bıçak yardımı ile serçe parmak kalınlığında kesilir.
- Yağlı kağıt serili fırın tepsisine aralıklı şekilde dizilip önceden ısıtılmış 180 derecelik şekilde 15 dakika pişirilir. Afiyet Olsun!