Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri

Ana sayfa » » Arnavut Ciğeri Tarifi

Arnavut Ciğeri

Arnavut Ciğeri Tarifi

Arnavut Ciğeri tarifi: Arnavut Ciğeri için gerekli malzemeler nelerdir? Arnavut Ciğeri nasıl yapılır?

⌛ Pişirme İçin Gerekli Süre

⏱️ Hazırlamak İçin Gerekli Süre

🍽️ Tarif Kaç Kişilik

Arnavut Ciğeri yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

  • 500 gram dana ciğeri
  • 1 çay bardağı un
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 2 su bardağı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
  • 4 adet patates (küp doğranmış)

Arnavut Ciğeri tarifi nasıl yapılır?

  • Ciğerinizi yıkayıp doğrayın ve sonra süzgece alıp kanının süzülmesi için bekleyin.
  • Kanını süzdürdüğünüz ciğeri, tuz ve biber eklediğiniz una bulayın.
  • Kızgın yağda kızartın. Kızarttığınız patateslerle servis edin. Afiyet olsun.

Arnavut Ciğeri tarifinin püf noktası nedir?

Yanına sumaklı soğan, maydanozlu soğan veya lavaşla servis edebilirsiniz.


Bu tarifi sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Copyright © Tarifi.com.tr Kolay, Pratik ve Sağlıklı Yemek Tarifleri - 2025